Raspallem les dents després de dinar!

dents Els odontòlegs recomanen que per a tenir una bona higiene dental cal raspallar-se les dents dues vegades al dia, preferiblement després de menjar.
Des de l’AMIPA volem fomentar l’hàbit de raspallar les dents després de dinar al menjador escolar, per aquest motiu des de la setmana passada tots els alumnes de primària  que facin ús del servei de menjador habitualment es renten les dents després de dinar, sota la vigilància d’un monitor de Serunión.
L’AMIPA  ha comprat uns armaris tancats per tenir els raspalls i gots ordenats i numerats per a cada nen i es farà càrrec del cost addicional que suposa fer-ne la neteja setmanal.
Comptem amb el suport de Serunión i la seva  experiència en altres escoles on ja hi ha establert aquest mateix sistema i funciona molt bé.

Aclariments: Alguns pares ens heu fet arribar dubtes sobre la nota informativa que va passar l’escola, per si a algú més li ha sorgit el mateix dubte, us pengem els següents aclariments:

  • No cal dur ni raspalls ni vasos ni dentífric, que l’AMiPA i el CC se’n fan càrrec.
  • Només va dirigit als usuaris fixes de menjador de primària.

En cas de que tingueu algun comentari o dubte a fer-nos, us podeu adreçar al següent correu electrònic: amipaceipelmorrot@gmail.com

 

 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Menjador, Novetats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.