Novetats extraescolar d’anglès

imatge_extr_angles

Des de Claude Escola d’Idiomes ens fan arribar la següent informació pels pares de la extraescolar d’anglès:

a)      Hem comprovat que el vocabulari après oralment a les classes d’anglès els costa menys de recordar si l’anoten en un full. Per això, demanem, si és possible, que a partir de K3 fins a K6 els alumnes d’extra-escolar d’anglès portin una llibreta (i així tindrem tot el vocabulari anotat en un mateix lloc). Podeu reciclar-ne alguna que tingueu a casa (no cal comprar-la!!). Si pot ser, que sigui de les A4 (amb ratlles o quadriculat, no hi ha problema)(millor que es puguin treure els fulls per després poder-los ajuntar a l’àlbum).

b)      Perquè els alumnes de K6 ja surtin ben preparats de cares al proper curs (a l’insti), proposem algunes petites tasques a fer a casa, de tant en tant, per a consolidar tot el què van treballant a classe (i K4 i K5 també, si no han acabat les tasques a classe).

c)       Per poder-nos organitzar millor, per coordinar-nos amb el SEP, després de parlar-ne amb la Marisol, hem fet algun canvi d’alumne / grup (mantenint-los en el mateix nivell).

d)      Ens hem reunit amb els mestres d’anglès del Morrot per estar al dia del què treballen a classe amb ells.

e)      A partir d’aquest dijous, i cada dijous d’aquest, els Cines Olot projecten pel·lícules en versió Original. Si algun pare / mare vol veure una d’aquestes pel·lícules, por aconseguir un petit descompte portant una targeta de Claude Escola d’Idiomes (només cal que m’ho demaneu i us la prepararé amb el vostre nom). Podeu enviar-me un mail a isa@claudesl.com .

f)       El nostre CLIL d’aquest curs 2014-2015 tracta de “The Greatest of All”, aprendrem sobre genis de la història, literatura, inventors, astronautes, etc., al llarg de tot el curs.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Novetats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.