Mecanografia

MECANOGRAFIA

Extraescolar a càrrec de: Montse Toronell Mecanografía

Com tots heu vist d’un temps cap aquí cada vegada és més present en les nostres activitats l’ús del teclat de l’ordinador, tan en la nostra etapa escolar, com més tard en el món laboral. Per tan és de molta utilitat adquirir un bon ritme i perfecció per tal d’estalviar el màxim de temps possible.

 

DESCRIPCIÓ DEL CURS

 

Hi ha dues coses que són primordials i és que els alumnes no mirin el teclat i que facin servir tots els dits correctament. Partint de la base que no totes les persones assimilen els coneixements de la mateixa manera i els van adquirint a un ritme diferent, no farem un programa d’ordinador establert, igual per a tothom, sinó que anirem vigilant l’evolució de cada alumne i segons vagi fent, anirem per un camí o per un altre. Els exercicis que faran estan enfocats a les necessitats de cadascú. Quan la mecànica ja la tinguin adquirida passaren a fer els exercicis corresponents perquè acabin escrivint amb la màxima velocitat i correctament. D’aquesta manera els proporcionem una eina que els  facilita estalviar molt de temps a l’hora de passar treballs a l’ordinador i en conseqüència poden dedicar més temps a altres activitats.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquesta activitat va destinada als alumnes de 4art, 5è i 6è curs, i  la farem els dimarts al migdia de 2 a 2’45h. És imprescindible que el dia de l’activitat l’alumne utilitzi el servei de menjador. El preu 5€ per sessió.

 

infmec

En cas de qualsevol dubte us podeu posar en contacte a través del correu:

extraescolarselmorrot@gmail.com

Anuncis