Menjador

L’escola disposa de servei de menjador durant la franja horària de 12:30h a 15h del migdia.

El servei de menjador s’inicia el primer dia i finalitza el darrer dia del curs escolar.

La gestió del menjador va a càrrec del Consell Comarcal que té contractada una empresa de serveis: SERUNIÓN. El menú que s’ofereix als comensals es fa a la pròpia escola. La confecció i el control dels menús es realitza per part d’un professional de la dietètica, d’acord amb les recomanacions nutricionals que es donen des dels organismes oficials de salut pública, tenint en compte les necessitats energètiques pròpies de l’edat. Els menús consten d’un primer plat, segon plat, postres, pa i aigua. Els menús estan en el plafó informatiu del centre i als alumnes fixes se’ls facilita un full amb el menú mensual.

L’empresa s’encarrega de contractar el monitoratge per tal de parar taules, servir menjar, fer la vigilància dels comensals i netejar el menjador.

Preus

El preu del servei del menjador serà:

  • Alumnes fixes (Es queden 3 dies o més a la setmana): 5,40€ al dia.
  • Alumnes esporàdics: 6,80€ al dia.

Pagaments

Alumnes fixes: El cobrament del servei del menjador de tots els usuaris es farà per rebut bancari i per mesos vençuts.

Alumnes esporàdics:

  • Tiquets: Cada dimecres al matí a les 9h05 a l’aula on es fa l’acollida trobareu una monitora a qui podeu comprar els tiquets. Se’n podran comprar un màxim de 10. Cada dia que el vostre fill es quedi a dinar haureu d’entregar un tiquet.
  • Rebut bancari: Les famílies dels alumnes que facin ús del servei de menjador esporàdicament i ho vulguin, podran pagar els dies assistits amb rebut bancari, que girarà el consell comarcal. El càrrec es farà a mesos vençuts per l’import total dels dies que s’ha quedat l’alumne/a.

Informació a les famílies

Les dades més significatives es trobaran en els clips d’informació que es donarà a les famílies a principi de curs.

Per comunicar-se amb els pares dels  alumnes de P3 tenim la llibreta viatgera que s’utilitza per informar per escrit de com ha estat el nen/nena durant l’estona de menjador. Els pares de la resta de grups rebran un informe a final de cada trimestre.

Activitats durant l’estona de menjador

Després de dinar, els Mariners de P3 que les famílies volen van a fer migdiada.
L’alumnat que no fa migdiada, juga al pati i trimestralment s’organitzen tallers.

Els alumnes de primaria després de dinar es renten les dents cada dia.

I els alumnes que volen poden anar a la biblioteca a estudiar o fer els deures. Els de 3r i 4t els dilluns i dimecres i els de 5è i 6è cada dia de 2 a 2.45.

Llibreta viatgera: Pels nens de P3, s’utilitza durant tot el curs perquè els monitors apuntin com han estat els nens l’estona de menjador, si han menjat, dormit, …

MENÚ DEL MES

Cada principi de mes publiquem a l’apartat de novetats el menú de cada mes amb les diferents variacions en funció de les intoleràncies . I a la dreta de la pàgina hi ha un enllaç amb el menú general del mes, tots ells els podeu consultar sempre que vulgueu.

Formulari d’inscripció

Pels alumnes fixes o esporàdics que vulguin pagar per rebut bancari, adjuntem link al document d’inscripció: Menjador-Full Inscripció que cal entregar emplenat a la Paqui.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis